Cégalapítás

Ugye ezt már olvastad?

Akkor folytassuk 🙂

“Találjunk ki egy a cégünk tevékenységére utaló frappáns Domain nevet, ez lesz a weboldalunk címe, ami nem feltétlenül szükséges, hogy ugyanaz legyen, mint ami a cégünk neve lesz.”

Weboldalunk neve legyen, www.uj-cegalapitas.hu
Frappáns és új cégeknek szól! 100%

Hogy miért?

Amint azt a “Mit akarok csinálni, mi legyen a tevékenység?” rovat “Amit csinálni akarok, miért jó a társadalomnak?” szekcióban olvashattuk, az új cégek potenciális ügyfelek. A cél az, hogy mielőtt valaki új céget alapítana, kezdjen el foglalkozni a marketinggel.

Sajnos a tendencia azt mutatja, gyorsan csinálunk egy céget és jönnek a megrendelések!

Ja nem jönnek! ŐŐ kéne valamit csinálni, mit ja ezt úgy hijják marketing. Bocsi a demonstrációért, de ez a tapasztalat.

Ezt majd később kifejtem 🙂

Nagyon sok esetben előbb céget alapítunk és utána kezdünk el tanulni arról, hogy mivel is jár ez.

Szóval aki új céget szeretne alapítani 2019-ben rákeres, hogy kell. Ha a weboldalunk neve az lenne, hogy weboldal készítés, vagy online marketing, vagy offline marketing. Nem keresnek rá még az első fázisban.

Ezért a név: új-cégalapítás.hu

“Rakjuk össze azokat a szövegeket, amiket szeretnénk, hogy a nagyvilág tudjon rólunk.”

Ha már új cégalapításra utal a weboldalunk és azt akarjuk, hogy elolvassák és releváns tartalmat találjanak “bizalom építés” a témával kapcsolatos minden hasznos információt leírunk, sőt segítve benne. Ezáltal nagyobb valószínűséggel megbízik az oldal létrehozójában és megfogadja a tanácsunk, miszerint mihamarabb készíttessen velünk weboldalt és névjegykártyát.

Kicsemegéztem az internetről a cégalapítással kapcsolatos hasznos információkat. Ezekből az anyagokból, összeraktam egy weboldalt.

Domain név

Sok lehetőség van, hol melyik Domain regisztrátornál foglaljuk le. Én 2001-ben letettem a voksot egynél, jól tudunk együtt működni, így maradt Ő. A www.uj-cegalapitas.hu Domain lefoglalva!

Tárhely

Az ingyen tárhely a legdrágább tárhely! Elkészül egy jó kis weboldal, osztogatjuk a névjegykártyákat és ki fölözi le a hasznot? Az ingyen tárhely szolgáltató a reklámokra történő kattintásokkal, ami nem biztos, hogy konkurencia mentes.

Szóval, ha évente nem bírunk ki 2000Ft-ot ……

Tárhely lefoglalva ! Saját névre. Ezt preferálom.

Szerencsére a többi részt átugorhatom, részlegesen (kell találnom egy könyvelőt), mert a lehetőségek adottak és rendelkezem jogi társasággal, aminek keretein belül ezt a projektet abszolválhatom.

Domain
Lefoglalva 100%
Tárhely
Megvan 100%
Weboldal
Folyamatosan épül, de az alapok készen vannak! 100%
Könyvelő
Keresés folyamatban. 24%
Bank
Az olcsó néha drágább. Nincs ATM. Keresek másikat. 50%
Ügyvéd
Szuperek 100%
Cégbejegyzés
Pipa! 100%
Megrendelés weboldalra
Van 🙂 100%

Lett egy új cégünk 🙂 kész weboldallal és két megrendeléssel. De hogyan tovább? Önállóak lettünk, már nincs főnökünk, aki reggel megmondja a napi teendőnket. Kezdődhet a versenyfutás az idővel, hiszen az idő pénz. Amennyit dolgozunk annyit termelünk. Már nem kapjuk meg hónap végén a fizetésünket. Azt nekünk kell megtermelni, és ahhoz bizony ügyfelekre van szükség!

One Reply to “Cégalapítás”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.