Szerezzünk Ügyfeleket!

Ugye ezt már olvastad?

Lett egy új cégünk 🙂 kész weboldallal és két megrendeléssel. De hogyan tovább? Önállóak lettünk, már nincs főnökünk, aki reggel megmondja a napi teendőnket. Kezdődhet a versenyfutás az idővel, hiszen az idő pénz. Amennyit dolgozunk annyit termelünk. Már nem kapjuk meg hónap végén a fizetésünket. Azt nekünk kell megtermelni, és ahhoz bizony ügyfelekre van szükség!

Bevétel

Azért hoztunk létre egy céget, hogy legyen bevételünk. Amiből a kötelezők kifizetését követően nekünk is marad valamennyi.

Ügyfelek

A bevétel az ügyfelektől származik, akik pénzel jutalmazzák a munkánkat. Meg kell találnunk ezeket az ügyfeleket, ha nem akarunk éhen halni. Ezt már Marketingnek hívják.  Két formája létezik: Online Marketing, Offline Marketing.

Online Marketing

Cégünk Weboldalakat kíván készíteni, vagy meglévőket frissíteni. Ez a Marketing forma számunkra az ideális. Azaz minden olyan tevékenység, amivel Online, a cégeket, Alapítványokat, Egyesületeket, vagy akár közületeket megtudjuk szólítani az Online Marketing.

Offline Marketing

Számunkra az Offline Marketing nem annyira releváns, hiszen teljesen értelmetlen több ezer szórólapot kiosztogatni, de a személyes beszélgetés akár a sarki pékkel, annak van értelme, hátha akar egy új weboldalt.

Kezdjük is el!

Ismerősök, Barátok

Írjunk nekik e-mailt:

Szia! Végre önállósultam! Amit idáig csináltam alkalmazottként, már önállóan végzem. A tevékenységem bemutatásához készítettem egy weboldalt is: www.uj-cegalapítas.hu Kérlek nézd meg Te is, kíváncsi vagyok a véleményedre. Ha ismersz valakit, aki most szeretne weboldalt, vagy a meglévőt frissítené, kérlek szólj neki, hogy most kedvező áron van rá lehetőség, általam.

Köszönöm szépen, szép napot: Márk

One Reply to “Szerezzünk Ügyfeleket!”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.